Цифровий рефрактометр BM-03S, Brix 0-55%

Виробник: Китай
Модель: 204
-33 %
Акція
Новинка

Стислий опис


Портативний цифровий рефрактометр Універсальний електронний рефрактометр для вимірювання концентрації цукру у продуктах. Цей електронний пристрій не тільки забезпечує швидкі та точні результати, але й усуває необхідніст... Читати далі...

3000.00грн. 2000.00грн.

  • Наявність: В наявності

Портативний цифровий рефрактометр

Універсальний електронний рефрактометр для вимірювання концентрації цукру у продуктах. Цей електронний пристрій не тільки забезпечує швидкі та точні результати, але й усуває необхідність коригування залежно від температури. Аксесуар прискорює контроль у кілька разів і може використовуватися в різних сферах діяльності:

  • у виробництві соків,

  • при зборі врожаю для визначення стиглості фруктів і ягід,

  • у виготовленні різних солодких безалкогольних напоїв.

Основні особливості:

Пристрій має компактні розміри та стильний дизайн. Під час роботи не потребує підключення до мережі або додаткових елементів, оскільки працює від акумулятора. Оснащений цифровим дисплеєм, на якому відображається рівень заряду, температура повітря і показник Brix тестованого зразка (від 0 до 55%).

Важливо! Пристрій коректно працює при температурі навколишнього середовища від 10 до 40 ℃.

Рефрактометр стане у пригоді не лише на виробництвах або в садах. З його допомогою ви точно визначите якість продукту. Простота використання дозволяє застосовувати його в будь-якій ситуації, а невеликі розміри – навіть під час закупів. Цифровий пристрій також ідеально підходить для виготовлення солодощів, соків, алкогольних і безалкогольних напоїв. Завдяки правильному дозуванню цукру та своєчасному контролю можна виготовити безпечний продукт, який не шкодить здоров’ю.

Калібрування:

Перед початком роботи рефрактометр необхідно відкалібрувати (це потрібно зробити лише один раз).

  1. Налийте кілька крапель калібрувального розчину або дистильованої води у резервуар, закрийте кришку.

  2. Натисніть нижню кнопку Zero – у лівому кутку екрана почне блимати крапля.

  3. Натисніть кнопку ще раз, після чого пристрій покаже 0.00% – калібрування завершено.

Простота використання:

  1. Натисніть і утримуйте кнопку живлення кілька секунд – пристрій увімкнеться.

  2. Помістіть зразок у резервуар за допомогою спеціальної піпетки (входить у комплект).

  3. Натисніть кнопку Start – через 5 секунд на дисплеї з’явиться відсотковий вміст цукру у зразку.

  4. Після тестування очистіть резервуар для забезпечення точності подальших вимірювань.

Комплектація:

  • портативний рефрактометр,

  • кабель Micro USB,

  • 2 піпетки,

  • серветка,

  • інструкція.

Технічні характеристики:

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.